med tang fra `Lofoten Seaweed` og pepperrotkrem med salsa
med brunostsaus, fløtepotet med Steinfjording ost og grillet grønnsaker
med mørk sjokolade med sukkertare fra `Lofoten Seaweed`
med urtesmør, hvitløk og pesto baguette
servert med bakte poteter med urter, ristede rotgrønnsaker i honning og vinsaus
med akevitt og bær
med persillerotpure, tyttebærkrem, parmesan og ruccola
servert på safranrisotto med grønne erter, bakte cherrytomater og persilleolje
med kokosmelk, sjokoladesaus og bærsaus
marinert artisjokk, pære og asparges servert med blåostdressing
servert med sitron- kapersrelish, bacon, grønnsaker og poteter
med sukkertare, kiwisaus og bær
med grillet sitron, dillmajones, søt soyasaus og hvitløk baguette
med safransaus, blåskjell, scampi, stekt potet og stekte grønnsaker
med apple- grape chutney, fiken marmelade, chili honning, kjeks og flatbrød.
med akevitt
med ruccola, extra virgin olivenolje, pinjekjerner og grillet sitron
med tang fra `Lofoten Seaweed` og pepperrotkrem med salsa
servert med ruccola, paprika, kapers og olivensaus
og tangtrøffelsmør
med perlebygg-risotto, safransaus, bacon og grillede grønnsaker
Sagogrynspudding med multer