Lokale råvarer

Vår restaurant «Gammelbua», var en gang i tiden den gamle krambua på Reine. Bygningen er datert til slutten av 1700 tallet. Man går tilbake i tid i den sjarmerende restauranten, med ildsted. Vi har også en uteservering med fantastisk utsikt over de storslåtte omgivelsene.

Maten tilberedes både på tradisjonelt og internasjonalt vis. Her tilbyr vi mange spennende retter basert på lokale råvarer. Fersk fisk og kjøttretter etter hva sesongen tilbyr, for å skape en «ekte» matopplevelse fra Lofoten.

Vi kan servere opptil 72 gjester på 3 forskjellige rom, og tilbyr store og små grupper koselige, komfortable og autentiske omgivelser innrammet av storslått natur. På «Loftet» kan vi ta imot større grupper (opptil 90 gjester) for konferanser, middager, konserter og andre arrangement etter ønske. Åpnet fra begynnelsen av februar til slutten av oktober. Grupper på forespørsel.

Frokost tilgjengelig fra begynnelsen av mai til slutten av september. Øvrige perioder kan frokost  forhåndsbestilles.

Vi gir deg våre beste anbefalinger på drikke
Opptil 162 pers
3 rom for selskap