syltet agurk, grillet rød paprika, rødløk, marinert sopp, kapers og sennep
8
med ricotta og grønnsaker, ruccola salat, bacon og sitron-honning saus med koriander
4
servert på romainsalatblad, med urterømme, Lofottang «Umami», ananas-chili salsa og gulrotchips
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 9
med tomatrelish, tyttebærkrem, parmesan og salat
4
med agurk-myntesalsa, ørretkaviar, Lofoten Seaweed «Umami», Goma Wakame salat, aioli og granateple.
1, 9, 10, 11, 13
med ruccola, balsamicoeddik, sitronsaft, vegansk ost, granateple og pistasjpulver
5 (pistasj), 12
Ekstra brød 50,-
servert med kremet vilt soppsaus, stekte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tyttebærsyltetøy og cherrytomater.
4, 12
Servert på håndlaget pasta fra «Lofoten Seaweed», i vinkrem saus, med cherrytomater, asparges, hvitløk og vårløk.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8 (spor), 10 (spor), 11 (spor), 12
med honning- og rødvinssaus, stekte grønnsaker og potetpuré.
1, 4, 12
Servert med peppersaus, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter, tyttebærsyltetøy, smør med sukkertare
4, 7, 12
servert med trøffeltang Sandefjordsmør, bacon, stekte grønnsaker og poteter med hvitløk og urter.
2, 4, 7
servert med chorizo, granateple, løkolje med urter, potetpuré og kinakålsalat med piquillopaprika.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 11
Med VegMe pulled, grønnsaker, villris og garam masala.
3 (hvete), 7, 11
Vennligst ta kontakt med våre servitører dersom du spiser flere dager hos oss, så tilbereder våre kokker et alternativt vegansk hovedrett spesielt for deg.
med kokosmelk, mangopuré og frukt.
3 (hvete)
Marengsbasert i glass med bærpuré
1, 4, 5 (spor)
med sjokoladesaus, tranebærsaus og frukt.
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor)
med saltet karamellsaus, knuste kjeks og bær.
1, 3 (hvete), 4, 5
1 egg, 2 fisk, 3 gluten, 4 melk, 5 nøtter, 6 peanøtter, 7 selleri, 8 sennep, 9 sesamfrø, 10 skalldyr, 11 soya, 12 sulfitter, 13 bløtdyr, 14 lupin