fylt med ricotta og grønnsaker, ruccolasalat, bacon og sitron-honning saus med koriander.
1, 2, 5, 11
servert på romanosalatblad, med urtesurkrem, Lofoten tang «Umami», ananas-chili salsa og gulrotchips.
1, 2, 5, 6, 7, 8, 14
med tomatsalsa, tyttebærkrem, parmesan og ruccolasalat.
2, 11
med agurk-mynte salsa, ørretrogn, Lofoten tang «Umami», Goma Wakame salat, aioli og granateple.
1, 3, 5, 6, 7, 8, 10
med ruccolasalat, balsamicoeddik, sitronsaft, vegansk ost, granateple og pistasjepulver.
2, 4, 10, 12
servert på hjemmelaget pasta fra «Lofoten tang», vinfløtesaus, med hvitløk, vårløk, cherrytomater og asparges.
1, 2, 3, 5, 6, 8, 10, 11, 12, 14
grillet og servert med peppersaus, stekte grønnsaker og poteter med hvitløk og urter, tyttebærsyltetøy, smør med sukker-tare og cherrytomater.
2, 9, 10, 11, 15
serveres med trøffeltang, Sandefjordsmør, stekte poteter med hvitløk og urter, stekte grønnsaker og bacon.
2, 3, 9, 10, 11, 15
serveres med portvinsaus, potetmos, cherrytomater og Napa kålsalat med piquillo pepper.
2, 8, 10, 11, 12, 15
serveres med urter og vårløkolje, potetmos, Napa kålsalat med piquillo pepper, chorizo og granateple
1, 2, 3, 5, 8, 10, 11, 14, 15
med VegMe pulled, grønnsaker og villris.
1, 3, 9
med kokosmelk, mangopuré og frukt.
1
med sjokoladesaus, knuste kjeks og frukt.
1, 2, 4, 8
Sago pudding med multe og akevitt
4
med salt karamellsaus, knuste kjeks og frukt.
1, 2, 4, 8, 13
ALLERGENER: 1. Gluten (hvete) 2. Laktose 3. Soyabønner 4. Nøtter 5. Fisk 6. Skalldyr 7. Sesamfrø 8. Egg 9. Selleri 10. Hvitløk 11. Løk 12. Sulfitter 13. Havre 14. Sennepsfrø 15. Pepper
med seared kamskjell, scampi, sprøstekte torsketunger, hjemmelaget tørrfiskpaté, røkt hvalcarpaccio, tartar av reinsdyr. Tilbehør: Tyttebærkrem, Goma Wakame salat, parmesan og aioli
Stekt tørrfisk, ovnsbakt torsk, Lofotlam ytrefilet og reinsdyr ytrefilet. Tilbehør: Grønnsaker, poteter, portvinsaus og trøffeltang Sandefjordsmør.
Velg din favoritt dessert: Sjokolademousse/ Brunostis/ Eplepai