CLASSIC NORWAY HOTELS
CLASSIC NORWAY HOTELS
Reine Rorbuer Reine Rorbuer
Bestill
Reine Rorbuer
Bestill close
Kontakt
  • EN
  • NO
  • Våre rorbuer
  • Restaurant og selskap
  • Møter og kurs
  • Opplevelser
  • Booking
  • Kontakt
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Pakker og tilbud
  • Kurs og konferanse
  • Opplevelser
  • Gavekort
  • Booking
Menyer

A la Carte

Forretter

CARPACCIO AV RØKT HVAL

Tynne skiver servert med tomatrelish og fløyelsmyk tranebærkrem. Pyntet med lagret parmesan, røkt tangflak fra Lofoten Seaweed og frisk ruccola.

4

265

TØRRFISK DUMPLING

Fylt med smakfull blanding av ricottaost og sesongens grønnsaker. Servert med ruccolasalat, sprø bacon og sitronhonning-saus.

2, 3 (hvete), 4

225,-

REINSDYR TARTAR

Håndkuttet reinsdyrbiff med grønn olivenolje, syltet agurk, grillet rød paprika, finhakket rødløk, marinerte skogsopp, kapers og en touch av grov sennep.

8

225,-

SPRØ TORSKETUNGER

Lettstekte torsketunger på sprø hjertesalat, med urterømme, Lofotentang-umamikrydder, ananas- og chilisalsa og sprø gulrotchips.

1, 2, 3 (hvete), 4, 9

235,-

STEKTE KAMSKJELL

Serveres med forfriskende agurk- og myntesalsa og delikat ørretrogn. Smaksatt med Lofoten Seaweed umami og gomawakame-salat. Toppet med aioli og granateple for en harmonisk balanse.

1, 9, 10, 11, 13

255,-

RØDBET CARPACCIO

Tynne skiver marinerte rødbeter med ruccolasalat, balsamicoeddik og frisk sitronsaft. Pyntet med vegansk ost, granateplekjerner og pistasjpulver – en raffinert plantebasert rett.

5 (pistasj), 12

215,-

Hovedretter

HVALBIFF

Pannestekt hvalbiff med rik bourbon-peppersaus, hvitløks- og urtebakte poteter og sauterte sesonggrønnsaker. Toppet med tranebærsyltetøy, sukkertangsmør og grillede cherrytomater.

4, 7, 12

465,-

TORSKEFILET FRA LOKALE FISKERE

Ovnsbakt til perfeksjon og avsluttet med aromatisk urte- og vårløkolje. Servert med kremet potetmos og napa-kålsalat med piquillopepper, chorizo og granateple.

1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 11

475,-

KVEITEFILET FRA LOKALE FISKERE

Ovnsbakt og servert på håndlaget pasta med Lofoten Seaweed. Akompagnert av silkemjuk hvitvin- og hvitløkssaus, vårløk, cherrytomater og asparges.

1, 2, 3 (hvete), 4, 8 (spor), 10 (spor), 11 (spor), 12

500,-

LOFOTMAM – MØRBRAD

Saftig mørbrad med rik portvinssaus og kremet potetmos. Servert med napa-kålsalat med søte piquillopepper og cherrytomater.

1, 4, 12

525,-

TØRRFISKFILET

Fra lokale fiskere. Servert med luksuriøst trøffel- og tangsmør fra Sandefjord, bakte hvitløks- og urtepoteter, sauterte grønnsaker og sprø bacon.

2, 4, 7

525,-

REINSDYRSTEK

Førsteklasses reinsdyrstek fra Finnmark, servert med kremet sopp- og viltsaus, urtebakte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tranebærsyltetøy og cherrytomater.

4, 12

515,-

SPRØ FALAFEL

Servert med ovnsbakte grønnsaker og søtpotet, smaksatt med røkt tang fra Lofoten Seaweed, fløyelsmyk gresskardipp og frisk ruccolasalat.

6 (spor), 9

395,-

Desserter

BROWNIE

Fyldig, avkjølt sjokoladebrownie med kremet vaniljeis, sjokoladesaus og bringebærpuré. Pyntet med sesongens friske frukter.

1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)

215,-

BRUNOST-ISKREM

En unikt nordisk godbit – kremet brunostis med salt karamellsaus, knuste kjeks og friske frukter. Søt, salt og overraskende annerledes.

1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)

215,-

KOKOS CHIA & MANGO

En lett og næringsrik dessert med chiafrø i kokos- og havremelk, lagdelt med tropisk mangopuré og sesongens frukt. Vegansk, forfriskende og naturlig søt.

3 (hvete)

195,-

PAVLOVA MED BÆRPURÉ

Sprø marengs med mykt indre, toppet med livlig bærpuré. En luftig og elegant dessert som både er delikat og dekadent.

1, 4, 5 (spor)

195,-

1 egg, 2 fisk, 3 gluten, 4 melk, 5 nøtter, 6 peanøtter, 7 selleri, 8 sennep, 9 sesamfrø, 10 skalldyr, 11 soya, 12 sulfitter, 13 bløtdyr, 14 lupin

Reine Rorbuer
76 09 22 22
post@reinerorbuer.no
Reineveien 165 | 8390 Reine
Facebook
Instagram
Reine Rorbuer
  • Kontakt oss
  • Restaurant Gammelbua
  • Veibeskrivelse
  • Ledige stillinger
  • For reisearrangører
  • Classic Norway Magasin
  • Medlem av Cosy Places Worldwide
  • Aktsomhetsvurdering
  • Personvernerklæring
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
T 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Følg oss

img1
img2