CLASSIC NORWAY HOTELS
Reine Rorbuer Reine Rorbuer
Bestill
Reine Rorbuer
Bestill close
  • NO
  • EN
  • Våre rorbuer
  • Restaurant og selskap
  • Møter og kurs
  • Opplevelser
  • Booking
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Gavekort
  • Booking
Menyer
A La Carte
Sharing
Forretter

Vegansk krydret linsesuppe med tomater og paprika grillet

med tomater og paprika grillet

løk, hvitløk, selleri, paprika, gluten (hvete)

205,-

Carpaccio av røkt hval

med tomatrelish, pesto laget av basilikum, tyttebærkrem, parmesan og salat

laktose, løk, hvitløk, nøtter

205,-

Sprøstekte torsketunger

servert på romaine salatblad, med urterømme, Lofoten Seaweed «Umami» og ananas-chilisalsa

fisk, skalldyr, laktose, sesamfrø, gluten (hvete), paprika

205,-

Stekt kamskjell og scampi

med agurk-myntesalsa, ørretkaviar, Lofoten Seaweed «Umami», Goma Wakame salat, aioli og granateple.

fisk, skalldyr, sesamfrø, laktose, løk, hvitløk

215,-

Hovedretter

Elg ytrefilet

servert med kremet villsoppsaus, bulgur, aspargesbønner, blomkålbuketter, tyttebærsyltetøy og cherrytomater

laktose, løk, hvitløk, gluten (hvete), spor av sesam, spor av soya

425,-

Stekt Lofoten lam

med rødvinssaus og honning, stekte grønnsaker og potetpuré

laktose, egg, selleri, løk, hvitløk, paprika, sulfitt

425,-

Stekt tørrfisk

servert med trøffeltang Sandefjordsmør, bacon, stekte grønnsaker, stekte poteter med hvitløk og urter.

fisk, laktose, selleri, løk, hvitløk, paprika

415,-

Grønnsaksgryte

med ris, kokosmelk, cashew og Thai soyasaus

paprika, løk, hvitløk, nøtter, soya

345,-

Desserter

Sjokoladefondant

med bærkompott og iskrem

laktose, spor av nøtter, gluten (hvete), egg

185,-

Lofoten tradisjonell dessert – Sagogrynspudding

med multer og akevitt

laktose

175,-

Vegansk banoffee

med banan og nøtter

nøtter

185,-

Forrett

Tallerken av forretter

med seared kamskjell, scampi, sprøstekte torsketunger, hjemmelaget tørrfiskpaté, røkt hvalcarpaccio, tartar av reinsdyr. Tilbehør: Tyttebærkrem, Goma Wakame salat, parmesan og aioli

Tallerken av hovedretter

Stekt tørrfisk, ovnsbakt torsk, Lofotlam ytrefilet og reinsdyr ytrefilet. Tilbehør: Grønnsaker, poteter, portvinsaus og trøffeltang Sandefjordsmør.

Dessert

Velg din favoritt dessert: Sjokolademousse/ Brunostis/ Eplepai

Reine Rorbuer
76 09 22 22
post@reinerorbuer.no
Reineveien 165 | 8390 Reine
Facebook
Instagram
Reine Rorbuer
  • Kontakt oss
  • Restaurant Gammelbua
  • Veibeskrivelse
  • For reisearrangører
  • For ansatte
  • Classic Norway Magasin
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
  • Fordelsprogram
T 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Facebook
Instagram
img1
img2