Tynne skiver servert med tomatrelish og fløyelsmyk tranebærkrem. Pyntet med lagret parmesan, røkt tangflak fra Lofoten Seaweed og frisk ruccola.
4
Fylt med smakfull blanding av ricottaost og sesongens grønnsaker. Servert med ruccolasalat, sprø bacon og sitronhonning-saus.
2, 3 (hvete), 4
Håndkuttet reinsdyrbiff med grønn olivenolje, syltet agurk, grillet rød paprika, finhakket rødløk, marinerte skogsopp, kapers og en touch av grov sennep.
8
Lettstekte torsketunger på sprø hjertesalat, med urterømme, Lofotentang-umamikrydder, ananas- og chilisalsa og sprø gulrotchips.
1, 2, 3 (hvete), 4, 9
Serveres med forfriskende agurk- og myntesalsa og delikat ørretrogn. Smaksatt med Lofoten Seaweed umami og gomawakame-salat. Toppet med aioli og granateple for en harmonisk balanse.
1, 9, 10, 11, 13
Tynne skiver marinerte rødbeter med ruccolasalat, balsamicoeddik og frisk sitronsaft. Pyntet med vegansk ost, granateplekjerner og pistasjpulver – en raffinert plantebasert rett.
5 (pistasj), 12
Pannestekt hvalbiff med rik bourbon-peppersaus, hvitløks- og urtebakte poteter og sauterte sesonggrønnsaker. Toppet med tranebærsyltetøy, sukkertangsmør og grillede cherrytomater.
4, 7, 12
Ovnsbakt til perfeksjon og avsluttet med aromatisk urte- og vårløkolje. Servert med kremet potetmos og napa-kålsalat med piquillopepper, chorizo og granateple.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 11
Ovnsbakt og servert på håndlaget pasta med Lofoten Seaweed. Akompagnert av silkemjuk hvitvin- og hvitløkssaus, vårløk, cherrytomater og asparges.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8 (spor), 10 (spor), 11 (spor), 12
Saftig mørbrad med rik portvinssaus og kremet potetmos. Servert med napa-kålsalat med søte piquillopepper og cherrytomater.
1, 4, 12
Fra lokale fiskere. Servert med luksuriøst trøffel- og tangsmør fra Sandefjord, bakte hvitløks- og urtepoteter, sauterte grønnsaker og sprø bacon.
2, 4, 7
Førsteklasses reinsdyrstek fra Finnmark, servert med kremet sopp- og viltsaus, urtebakte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tranebærsyltetøy og cherrytomater.
4, 12
Servert med ovnsbakte grønnsaker og søtpotet, smaksatt med røkt tang fra Lofoten Seaweed, fløyelsmyk gresskardipp og frisk ruccolasalat.
6 (spor), 9
Fyldig, avkjølt sjokoladebrownie med kremet vaniljeis, sjokoladesaus og bringebærpuré. Pyntet med sesongens friske frukter.
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)
En unikt nordisk godbit – kremet brunostis med salt karamellsaus, knuste kjeks og friske frukter. Søt, salt og overraskende annerledes.
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)
En lett og næringsrik dessert med chiafrø i kokos- og havremelk, lagdelt med tropisk mangopuré og sesongens frukt. Vegansk, forfriskende og naturlig søt.
3 (hvete)
Sprø marengs med mykt indre, toppet med livlig bærpuré. En luftig og elegant dessert som både er delikat og dekadent.
1, 4, 5 (spor)
1 egg, 2 fisk, 3 gluten, 4 melk, 5 nøtter, 6 peanøtter, 7 selleri, 8 sennep, 9 sesamfrø, 10 skalldyr, 11 soya, 12 sulfitter, 13 bløtdyr, 14 lupin