Med tomatrelish, tyttebærkrem, parmesan og salat
4
Servert på romainesalatblad med urterømme, Lofottang «Umami», ananas-chili salsa og gulrotchips.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 9
Med agurk-myntesalsa, ørretkaviar, Lofoten Seaweed «Umami», Goma Wakame-salat, aioli og granateple.
1, 9, 10, 11, 13
Med ruccola, balsamicoeddik, sitronsaft, vegansk ost, granateple og pistasjpulver.
5 (pistasj), 12
Servert med peppersaus, stekte grønnsaker, hvitløk- og urtepoteter, tyttebærsyltetøy og smør med sukkertare.
4, 7, 12
Med chorizo, granateple, løkolje med urter, potetpuré og kinakålsalat med piquillo-paprika.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 11
Servert med trøffeltang Sandefjordsmør, bacon, stekte grønnsaker og hvitløk- og urtepoteter.
2, 4, 7
Med kremet viltsoppsaus, stekte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tyttebærsyltetøy og cherrytomater.
4, 12
Med VegMe pulled, grønnsaker, villris og garam masala
3 (hvete), 7, 11
Vennligst ta kontakt med våre servitører dersom du spiser flere dager hos oss, så tilbereder våre kokker et alternativt vegansk hovedrett spesielt for deg.
Med sjokoladesaus, bringebærsaus og frukt
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor)
med saltet karamellsaus, knuste kjeks og bær.
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)
1 egg, 2 fisk, 3 gluten, 4 melk, 5 nøtter, 6 peanøtter, 7 selleri, 8 sennep, 9 sesamfrø, 10 skalldyr, 11 soya, 12 sulfitter, 13 bløtdyr, 14 lupin