Tynne skiver servert med tomatrelish og fløyelsmyk tranebærkrem. Pyntet med lagret parmesan, røkt tangflak fra Lofoten Seaweed og frisk ruccola.
4
Lettstekte torsketunger på sprø hjertesalat, med urterømme, Lofotentang-umamikrydder, ananas- og chilisalsa og sprø gulrotchips.
1, 2, 3 (hvete), 4, 9
Serveres med forfriskende agurk- og myntesalsa og delikat ørretrogn. Smaksatt med Lofoten Seaweed umami og gomawakame-salat. Toppet med aioli og granateple for en harmonisk balanse.
1, 9, 10, 11, 13
Fylt med smakfull blanding av ricottaost og sesongens grønnsaker. Servert med ruccolasalat, sprø bacon og sitronhonning-saus.
2, 3 (hvete), 4
Med tomater og grillede paprika
Pannestekt hvalbiff med rik bourbon-peppersaus, hvitløks- og urtebakte poteter og sauterte sesonggrønnsaker. Toppet med tranebærsyltetøy, sukkertangsmør og grillede cherrytomater.
4, 7, 12
Ovnsbakt til perfeksjon og avsluttet med aromatisk urte- og vårløkolje. Servert med kremet potetmos og napa-kålsalat med piquillopepper, chorizo og granateple.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 11
Ovnsbakt og servert på håndlaget pasta med Lofoten Seaweed. Akompagnert av silkemjuk hvitvin- og hvitløkssaus, vårløk, cherrytomater og asparges.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8 (spor), 10 (spor), 11 (spor), 12
Førsteklasses reinsdyrstek fra Finnmark, servert med kremet sopp- og viltsaus, urtebakte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tranebærsyltetøy og cherrytomater.
4, 12
Servert med poteter og stekte grønnsaker, ruccula hummus med krydret chiliolje og røkt tang
6 (spor), 9
Fyldig, avkjølt sjokoladebrownie med kremet vaniljeis, sjokoladesaus og bringebærpuré. Pyntet med sesongens friske frukter.
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)
En unikt nordisk godbit – kremet brunostis med salt karamellsaus, knuste kjeks og friske frukter. Søt, salt og overraskende annerledes.
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)
En lett og næringsrik dessert med chiafrø i kokos- og havremelk, lagdelt med tropisk mangopuré og sesongens frukt. Vegansk, forfriskende og naturlig søt.
3 (hvete)
1 egg, 2 fisk, 3 gluten, 4 melk, 5 nøtter, 6 peanøtter, 7 selleri, 8 sennep, 9 sesamfrø, 10 skalldyr, 11 soya, 12 sulfitter, 13 bløtdyr, 14 lupin
Reinsdyrtartar, stekte kamskjell, sprøstekte torsketunger, tørrfiskdumpling og røkt hvalcarpaccio.
Serveres med tranebærkrem, wakame-salat med sesam, parmesan og aioli
Ovnsbakt torsk, lammesteik og reinsdyrsteik
Serveres med sesongens grønnsaker, poteter, portvinssaus og soppsaus
Iskrem med brunost, Chiapudding med mangopuré, Brownie eller Pavlova