Med tomatrelish, tyttebærkrem, parmesan og salat
4
Servert på romainesalatblad med urterømme, Lofottang «Umami», ananas-chili salsa og gulrotchips.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 9
Med agurk-myntesalsa, ørretkaviar, Lofoten Seaweed «Umami», Goma Wakame-salat, aioli og granateple.
1, 9, 10, 11, 13
Med ruccola, balsamicoeddik, sitronsaft, vegansk ost, granateple og pistasjpulver.
5 (pistasj), 12
Servert med peppersaus, stekte grønnsaker, hvitløk- og urtepoteter, tyttebærsyltetøy og smør med sukkertare.
4, 7, 12
Med chorizo, granateple, løkolje med urter, potetpuré og kinakålsalat med piquillo-paprika.
1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 11
Servert med trøffeltang Sandefjordsmør, bacon, stekte grønnsaker og hvitløk- og urtepoteter.
2, 4, 7
Med kremet viltsoppsaus, stekte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tyttebærsyltetøy og cherrytomater.
4, 12
med villris kokosmelk, cashewnøtter og thailandsk soyasaus.
Vennligst ta kontakt med våre servitører dersom du spiser flere dager hos oss, så tilbereder våre kokker et alternativt vegansk hovedrett spesielt for deg.
Med sjokoladesaus, bringebærsaus og frukt
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor)
med saltet karamellsaus, knuste kjeks og bær.
1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)
1 egg, 2 fisk, 3 gluten, 4 melk, 5 nøtter, 6 peanøtter, 7 selleri, 8 sennep, 9 sesamfrø, 10 skalldyr, 11 soya, 12 sulfitter, 13 bløtdyr, 14 lupin