CLASSIC NORWAY HOTELS
CLASSIC NORWAY HOTELS
Reine Rorbuer Reine Rorbuer
Bestill
Reine Rorbuer
Bestill close
Kontakt
  • EN
  • NO
  • Våre rorbuer
  • Restaurant og selskap
  • Møter og kurs
  • Opplevelser
  • Booking
  • Kontakt
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Pakker og tilbud
  • Kurs og konferanse
  • Opplevelser
  • Gavekort
  • Booking
Menyer
TASTING MENY

A la Carte

Forretter

CARPACCIO AV RØKT HVAL

Tynne skiver servert med tomatrelish og fløyelsmyk tranebærkrem. Pyntet med lagret parmesan, røkt tangflak fra Lofoten Seaweed og frisk ruccola.

4

265

TØRRFISK DUMPLING

Fylt med smakfull blanding av ricottaost og sesongens grønnsaker. Servert med ruccolasalat, sprø bacon og sitronhonning-saus.

2, 3 (hvete), 4

225,-

REINSDYR TARTAR

Håndkuttet reinsdyrbiff med grønn olivenolje, syltet agurk, grillet rød paprika, finhakket rødløk, marinerte skogsopp, kapers og en touch av grov sennep.

8

225,-

SPRØ TORSKETUNGER

Lettstekte torsketunger på sprø hjertesalat, med urterømme, Lofotentang-umamikrydder, ananas- og chilisalsa og sprø gulrotchips.

1, 2, 3 (hvete), 4, 9

235,-

STEKTE KAMSKJELL

Serveres med forfriskende agurk- og myntesalsa og delikat ørretrogn. Smaksatt med Lofoten Seaweed umami og gomawakame-salat. Toppet med aioli og granateple for en harmonisk balanse.

1, 9, 10, 11, 13

255,-

RØDBET CARPACCIO

Tynne skiver marinerte rødbeter med ruccolasalat, balsamicoeddik og frisk sitronsaft. Pyntet med vegansk ost, granateplekjerner og pistasjpulver – en raffinert plantebasert rett.

5 (pistasj), 12

215,-

Hovedretter

HVALBIFF

Pannestekt hvalbiff med rik bourbon-peppersaus, hvitløks- og urtebakte poteter og sauterte sesonggrønnsaker. Toppet med tranebærsyltetøy, sukkertangsmør og grillede cherrytomater.

4, 7, 12

465,-

TORSKEFILET FRA LOKALE FISKERE

Ovnsbakt til perfeksjon og avsluttet med aromatisk urte- og vårløkolje. Servert med kremet potetmos og napa-kålsalat med piquillopepper, chorizo og granateple.

1, 2, 3 (hvete), 4, 8, 11

475,-

KVEITEFILET FRA LOKALE FISKERE

Ovnsbakt og servert på håndlaget pasta med Lofoten Seaweed. Akompagnert av silkemjuk hvitvin- og hvitløkssaus, vårløk, cherrytomater og asparges.

1, 2, 3 (hvete), 4, 8 (spor), 10 (spor), 11 (spor), 12

500,-

LOFOTLAM

Saftig lammesteik med rik portvinssaus og kremet potetmos. Servert med napa-kålsalat med søte piquillopepper og cherrytomater.

1, 4, 12

525,-

TØRRFISKFILET

Fra lokale fiskere. Servert med luksuriøst trøffel- og tangsmør fra Sandefjord, bakte hvitløks- og urtepoteter, sauterte grønnsaker og sprø bacon.

2, 4, 7

525,-

REINSDYRSTEK

Førsteklasses reinsdyrstek fra Finnmark, servert med kremet sopp- og viltsaus, urtebakte poteter, karamelliserte rotgrønnsaker, tranebærsyltetøy og cherrytomater.

4, 12

515,-

SPRØ FALAFEL

Servert med ovnsbakte grønnsaker og søtpotet, smaksatt med røkt tang fra Lofoten Seaweed, fløyelsmyk gresskardipp og frisk ruccolasalat.

6 (spor), 9

395,-

Desserter

BROWNIE

Fyldig, avkjølt sjokoladebrownie med kremet vaniljeis, sjokoladesaus og bringebærpuré. Pyntet med sesongens friske frukter.

1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)

215,-

BRUNOST-ISKREM

En unikt nordisk godbit – kremet brunostis med salt karamellsaus, knuste kjeks og friske frukter. Søt, salt og overraskende annerledes.

1, 3 (hvete), 4, 5 (spor), 6 (spor)

215,-

KOKOS CHIA & MANGO

En lett og næringsrik dessert med chiafrø i kokos- og havremelk, lagdelt med tropisk mangopuré og sesongens frukt. Vegansk, forfriskende og naturlig søt.

3 (hvete)

195,-

PAVLOVA MED BÆRPURÉ

Sprø marengs med mykt indre, toppet med livlig bærpuré. En luftig og elegant dessert som både er delikat og dekadent.

1, 4, 5 (spor)

195,-

1 egg, 2 fisk, 3 gluten, 4 melk, 5 nøtter, 6 peanøtter, 7 selleri, 8 sennep, 9 sesamfrø, 10 skalldyr, 11 soya, 12 sulfitter, 13 bløtdyr, 14 lupin

Tasting Meny – Må forhåndsbestilles

Forretter

Småretter servert på fat:

Reinsdyrtartar, stekte kamskjell, sprøstekte torsketunger, tørrfiskdumpling og røkt hvalcarpaccio.

Serveres med tranebærkrem, wakame-salat med sesam, parmesan og aioli

Hovedretter

Et utvalg hovedretter servert samlet

Ovnsbakt torsk, lammesteik og reinsdyrsteik

Serveres med sesongens grønnsaker, poteter, portvinssaus og soppsaus

Dessert

Velg én

Iskrem med brunost, Chiapudding med mangopuré, Brownie eller Pavlova

Pris per pers kr 1500,-

Reine Rorbuer
76 09 22 22
post@reinerorbuer.no
Reineveien 165 | 8390 Reine
Facebook
Instagram
Reine Rorbuer
  • Kontakt oss
  • Restaurant Gammelbua
  • Veibeskrivelse
  • Ledige stillinger
  • For reisearrangører
  • Classic Norway Magasin
  • Medlem av Cosy Places Worldwide
  • Aktsomhetsvurdering
  • Personvernerklæring
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
T 76 09 22 22
post@reinerorbuer.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Følg oss

img1
img2